Fiskeutstyr

For de som ønsker å kaste snøret og prøve lykken i de klare fjellvannene, tilbyr Rosendal Hyttetun utleie av fiskeutstyr. Vi har alt du trenger for en vellykket og minneverdig fiskeopplevelse.

Vårt utvalg av fiskeutstyr er av høy kvalitet og inkluderer stenger, sneller, agn og annet nødvendig tilbehør. Uansett om du er en erfaren sportsfisker eller nybegynner, har vi det rette utstyret for deg.

Leieprisen for vårt fiskeutstyr er tilgjengelig ved henvendelse i resepsjonen. Vårt vennlige personale vil gi deg informasjon om priser og tilgjengelighet. Vi er opptatt av at du får en vellykket fiskeopplevelse, og vi er her for å svare på spørsmål og gi deg råd om de beste fiskestedene i området.

Ved utleie av fiskeutstyr følger det med redningsvester for din sikkerhet. Vi anbefaler at du bruker redningsvesten mens du fisker fra båt eller i nærheten av vannet.

Utforsk de klare fjellvannene og nyt roen i naturen mens du prøver lykken som sportsfisker. Våre fiskeområder har et rikt utvalg av fisk, inkludert ørret og laks. Fang din egen fisk og nyt den fersk tilberedt på grillen eller laget til en deilig middag på din egen hytte.

Ta kontakt med oss i dag for å reservere ditt fiskeutstyr og legge ut på en spennende fiskeopplevelse i Rosendal. Vi er her for å sikre at du har alt du trenger for å få en minnerik og vellykket fisketur.