Gjøa Motell

Gjøa Motell

Rosendal Hyttetun tilbyr komfortable og praktiske motellrom for de som ønsker en enkel og rimelig overnatting i Rosendal. Gjøa motell ligger i Rosendal sentrum og er ubemannet. Frokost tilberedes av restauranten i første etasje, og gjøres klar dagen i forkant slik at du kan spise når du ønsker det. Frokost inntas på felles kjøkken i samme etasje som rommene, her er også kaffemaskin hvor du kan forsyne deg selv. 

Våre motellrom er innredet med tanke på funksjonalitet og komfort, og kommer i ulike varianter, fra rom med liten dobbeltseng og uten bad, til store rom med plass til 3 personer og egne bad. Rommene er enkle, men gir deg alt du trenger for en avslappende og komfortabel natt. 4 av rommene er uten bad, disse har felles bad i gangen. 4 av rommene er med bad.

Rosendal Hyttetun sørger for at motellrommene våre er rene og godt vedlikeholdt, slik at du kan føle deg komfortabel og avslappet under oppholdet.

På Gjøa Motell får du også tilgang til våre fellesområder på Rosendal Hytteun.

Her kan du nytte deg av et bredt spekter av aktiviteter og utleiemuligheter for å gjøre oppholdet ditt enda mer minneverdig. Du kan leie båter, kajakker og fiskeutstyr for å utforske nærliggende innsjøer og fjorder, eller du kan ta en tur på en av de vakre fjellstiene i området.

Reserver ditt motellrom i dag og nyt en enkel, komfortabel og rimelig overnatting under ditt opphold i Rosendal. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og sikre at du får et hyggelig opphold og en flott opplevelse i den vakre naturen i Rosendal.

Våre hytter

No items found.

Våre leiligheter

No items found.

Våre hytter

No items found.