Rosendal Hyttetun

Rosendal Hyttetun

Rosendal Hyttetun tilbyr et utvalg av sjarmerende og komfortable hytter/ leiligheter, som er ideelle for de som ønsker å oppleve den vakre naturen og avslappende atmosfæren i Rosendal. Våre hytter/ leiligheter gir deg muligheten til å koble fra hverdagens stress og nyte en autentisk opplevelse av hyttelivet.

Våre hytter/ leiligheter er nøye designet og utstyrt for å gi deg den perfekte balansen mellom komfort og naturlig skjønnhet. Med en blanding av moderne bekvemmeligheter og rustikk sjarm, vil du finne alt du trenger for et hyggelig opphold.

Vi tilbyr et utvalg av hytter/ leiligheter som passer for ulike behov og grupper. Enten du reiser som par, familie eller vennegjeng, har vi hytter/ leiligheter som passer for deg. Velg mellom enkeltstående hytter/ leiligheter , hytter/ leiligheter med flere soverom eller større hytter som passer for større grupper.

Inne i hyttene/ leilighetene vil du finne komfortable senger, en velutstyrt kjøkkenkrok og et koselig oppholdsområde. Utenfor hyttene/ leilighetene kan du slappe av på en egen uteplass eller en privat terrasse, hvor du kan nyte den friske fjelluften og den vakre naturen rundt deg.

Rosendal Hyttetun tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester for å gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig. I resepsjonen kan du få kjøpt både kaffe, is og souvernirer. Du kan benytte deg av vår resepsjon for å få informasjon om området, aktiviteter og turistattraksjoner. Vi tilbyr også muligheten til å leie utstyr som båter, kajakker og fiskeutstyr, slik at du kan utforske naturen på egen hånd.

Hytteoppholdet på Rosendal Hyttetun gir deg en autentisk og fredelig opplevelse av hyttelivet i vakre omgivelser. Enten du ønsker å utforske fjellene, nyte bading i nærheten eller bare slappe av og nyte naturen, vil våre hytter/ leiligheter være det perfekte utgangspunktet for din opplevelse i Rosendal.

Reserver din hytte/ leilighet i dag og se frem til et avslappende opphold og en minneverdig opplevelse i den vakre naturen i Rosendal. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til våre hytter og tilby deg en hyggelig og avslappende atmosfære for ditt opphold.

Våre hytter

Våre leiligheter

No items found.

Våre rom

No items found.

Våre hytter

No items found.