Camping

Camping

Rosendal Hyttetun tilbyr et begrenset antall campingplasser for de som ønsker å nyte friluftslivet og oppleve naturen på nært hold. Våre campingplasser er tilgjengelige for både campingvogner, bobiler og telt, og gir deg muligheten til å opprette base i den vakre Rosendal-regionen.

Vi har totalt 40 plasser tilgjengelig. Disse er fordelt på faste plasser og døgnleie. Ønsker du fast plass ring oss på tlf +47 91 73 00 37.  Disse plassene er reservert for å sikre at du har et dedikert område for din campingvogn. I tillegg tilbyr vi også noen ledige plasser for døgnleie til campingvogner, bobiler og telt, slik at du kan nyte en kortere opphold hos oss.

På vår campingplass har du tilgang til nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold. Vi har et servicebygg med kjøkken, toalett, dusj og vaskemaskiner, slik at du har alt du trenger innen rekkevidde. Du kan tilberede måltider, friske deg opp og gjøre deg klar for en dag med opplevelser og utforskning.

Prisen for å leie en plass på vår campingplass er kr 350,- per natt, uavhengig av om du camper med telt, campingvogn eller bobil. Dette gir deg muligheten til å velge den type overnatting som passer best for deg og din gruppe. Strøm og fasiliteter i servicebygget er inkudert.

Når du camper på Rosendal Hyttetun, har du også muligheten til å dra nytte av vårt utvalg av utleieutstyr, slik som båter, kajakker, fiskeutstyr og paddleboard, for å utforske de nærliggende vannområdene. Du kan også få informasjon og tips om lokale aktiviteter og severdigheter ved å kontakte vårt servicepersonell.

Vi tar ikke imot forhåndsreservasjoner av camping, vi anbefaler deg å ringe tidlig på ankomstdagen, da har vi mulighet til å sjekke tilgjengeligheten. Vi ønsker deg velkommen til våre campingplasser, hvor du kan nyte en avslappet atmosfære og skape minner for livet.

Våre hytter

No items found.

Våre leiligheter

No items found.

Våre rom

No items found.

Våre hytter

No items found.