Kajakk

Oppdag skjønnheten til Hardangerfjorden og de omkringliggende vannveiene med kajakkutleie fra Rosendal Hyttetun. Vi tilbyr en spennende mulighet til å utforske naturen og oppleve kajakkpadling på egen hånd.

Våre kajakker er tilgjengelige for utleie, slik at du kan ta deg tid til å utforske fjordene og innsjøene i ditt eget tempo. Våre kajakker er av høy kvalitet og gir deg stabilitet og komfort mens du padler.

Leieprisen for våre kajakker er 100 kr per time. Vennligst merk at du må kunne vise gyldig "våttkurs" for å leie kajakker. Dette er for å sikre din egen sikkerhet og velvære på vannet. Kajakker kan leies enten ved henvendelse i resepsjonen eller per e-post.

Ved kajakkutleie følger redningsvester med for din sikkerhet. Vi oppfordrer alle våre gjester til å bruke redningsvestene under hele padleturen.

Utforsk det krystallklare vannet, nyt stillheten og opplev naturens mirakler fra et helt nytt perspektiv med kajakkutleie fra Rosendal Hyttetun. Ta kontakt med oss i dag for å reservere din kajakk og legge ut på et spennende eventyr på vannet. Vi ser frem til å gi deg en uforglemmelig opplevelse med kajakkpadling hos oss.