Båt

Utforsk de fantastiske fjordene og innsjøene i ditt eget tempo med båtutleie fra Rosendal Hyttetun. Vi tilbyr et utvalg av pålitelige og komfortable båter som passer til dine behov og ønsker.

Våre båter er av typen Pioner 15, utstyrt med 20HK Yamaha-motorer. De fleste av dem har rattstyring og elektrisk start for enkel og smidig bruk. Totalt har vi 11 slike båter tilgjengelig for utleie. Enten du er en erfaren båtfører eller nybegynner, er disse båtene ideelle for å utforske de vakre vannveiene i området.

Leieprisen for våre Pioner 15-båter er 490 kr per dag eller 2500 kr per uke. Vennligst merk at drivstoffkostnader ikke er inkludert i leieprisen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg og sikker mens du er på vannet, derfor følger redningsvester med båtutleien.

For de som ønsker litt ekstra kraft og fart, har vi også en Pioner Multi-båt tilgjengelig, utstyrt med en 70HK Yamaha-motor. Denne båten gir deg en spennende opplevelse på vannet. Leieprisen for Pioner Multi-båten er 690 kr per dag eller 5500 kr per uke, ekskludert drivstoffkostnader.

Vårt vennlige og hjelpsomme personale vil være tilgjengelig for å gi deg instruksjoner og veiledning før du legger ut på båteventyret ditt. Vi ønsker at du skal ha en trygg og problemfri opplevelse mens du nyter de vakre omgivelsene.

Gjør deg klar for en spennende dag på vannet med båtutleie fra Rosendal Hyttetun. Utforsk naturen, nyt friheten og skap minner som varer livet ut. Ta kontakt med oss i dag for å reservere båten din og oppleve det beste av det vakre Rosendal har å tilby.