Paddleboard

Utforsk vannets ro og balanse med paddleboardutleie fra Rosendal Hyttetun. Vi tilbyr en morsom og avslappende måte å oppleve vannet og naturen rundt oss på.

Våre paddleboards er tilgjengelige for utleie, slik at du kan nyte den vakre Hardangerfjorden og de omkringliggende vannveiene på en unik måte. Paddleboarding er en aktivitet som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer, og gir deg muligheten til å utforske vannet i ditt eget tempo.

Leieprisen for våre paddleboards er 100 kr per time. Paddleboards kan leies enten ved henvendelse i resepsjonen eller per e-post.

Ved paddleboardutleie følger det med redningsvester for din sikkerhet. Vi anbefaler sterkt at alle våre gjester bruker redningsvestene under hele paddleboard-opplevelsen.

Nyt stillheten, opplev vannets bevegelser og ta inn den utrolige naturen mens du står på paddleboardet. Utforsk fjordene, innsjøene og de bortgjemte perlene som omgir oss. Paddleboarding er en fantastisk måte å oppleve naturen på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

Ta kontakt med oss i dag for å reservere ditt paddleboard og oppleve gleden ved å glide over vannet i Rosendal. Vi ser frem til å gi deg en uforglemmelig opplevelse med paddleboardutleie hos oss.