Om oss

Velkommen til Rosendal Hyttetun - en oase av naturskjønnhet og gjestfrihet i hjertet av Rosendal, Norge. Vi er dedikerte til å gi deg en uforglemmelig ferieopplevelse, hvor du kan koble av, utforske naturen og skape minner som varer livet ut.

Med en fantastisk beliggenhet ved foten av majestetiske fjell og omringet av den praktfulle Hardangerfjorden, er Rosendal Hyttetun det ideelle reisemålet for både eventyrlystne reisende og de som søker fred og ro. Vi tilbyr et bredt spekter av overnattingsmuligheter, inkludert hytter, leiligheter, motelrom og camping, slik at du kan finne det perfekte tilfluktsstedet som passer dine behov og ønsker.

Våre hytter og fasiliteter er nøye designet med komfort, stil og funksjonalitet i tankene. Enten du drømmer om en rustikk hytte med sjarm og karakter eller en moderne og luksuriøs leilighet med alle bekvemmeligheter, vil du finne ditt ideelle hjem hos oss. Vi ønsker å skape et hjemlig og avslappende miljø for deg, slik at du kan lade opp batteriene og nyte den vakre naturen rundt oss.

For de som søker spennende opplevelser, tilbyr Rosendal Hyttetun et bredt spekter av aktiviteter. Utforsk de omkringliggende fjellene på spektakulære fjellturer, og nyt panoramautsikten som tar pusten fra deg. Ta del i vannaktiviteter som båtliv, kajakkpadling og paddleboarding, og oppdag den fantastiske Hardangerfjorden fra et nytt perspektiv. Prøv lykken med fiskeutstyr og opplev den unike følelsen av å fange din egen fisk i de klare fjellvannene. Vi er her for å sørge for at du får den beste opplevelsen under ditt opphold hos oss.

Rosendal Hyttetun har også et utvalg av lokale attraksjoner som ligger i umiddelbar nærhet. Besøk det imponerende Baroniet, et historisk landemerke med vakre hager og en fascinerende historie. Utforsk Folgefonnsenteret, hvor du kan lære mer om isbreen og dens betydning for området. Ta en tur til Steinparken, hvor du kan beundre en unik samling av steinskulpturer i en idyllisk setting. Og ikke glem å utforske det vakre Bondhusvatnet, en innsjø som inviterer til fiske, turer og avslapning i naturen.

Vårt dedikerte team av ansatte holder til på Rosendal Hyttetun og er alltid her for å imøtekomme dine behov og sikre at ditt opphold hos oss blir enestående. Bor du i våres andre enheter som leiligheter, motell og Kroka er disse ubemannet.

Rosendal Hyttetun er stedet hvor natur og gjestfrihet møtes, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt hjertevarme og vakre ferieparadis. Kontakt oss i dag for å reservere ditt opphold og oppleve det beste av Rosendal, Norge. Vi ser frem til å gi deg en minnerik og unik opplevelse.