Rosendal Apartments

Rosendal Apartments

Rosendal Hyttetun tilbyr komfortable og velutstyrte leiligheter for de som ønsker ekstra plass og fleksibilitet under oppholdet i Rosendal. Våre leiligheter på Rosendal Apratments gir deg en hjemmekoselig atmosfære samtidig som du kan nyte fasilitetene og den vakre naturen rundt. Leilighetene befinner seg i Rosendal Sentrum, og stedet er ubemannet.

Våre leiligheter er designet med tanke på din komfort og bekvemmelighet. De er innredet med moderne møbler og har en koselig atmosfære som gjør at du føler deg som hjemme. Med separate soverom, oppholdsrom og kjøkken, gir leilighetene deg friheten til å organisere oppholdet ditt slik du ønsker.

Leilighetene våre er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å imøtekomme ulike behov. Uansett om du reiser som par, familie eller vennegjeng, har vi leiligheter som passer for deg. Velg mellom ettromsleiligheter eller leiligheter med flere soverom, avhengig av størrelsen på gruppen din.

Inne i leilighetene vil du finne et fullt utstyrt kjøkken med moderne apparater og alt nødvendig kjøkkenutstyr. Dette gir deg muligheten til å lage egne måltider og nyte dem i spisestuen mens du nyter utsikten. Oppholdsrommet er komfortabelt innredet.

Rosendal Hyttetun tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester for å gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig. Du kan benytte deg av vår resepsjon på Rosendal Hyttetun for å få informasjon om området, aktiviteter og turistattraksjoner. Vi tilbyr også utleie av utstyr som båter, kajakker og fiskeutstyr, slik at du kan utforske naturen i ditt eget tempo.

Leilighetsoppholdet på Rosendal Apartments gir deg en fleksibel og komfortabel opplevelse der du kan føle deg som hjemme borte fra hjemmet. Enten du ønsker å utforske naturen, besøke lokale attraksjoner eller bare slappe av og nyte roen, vil våre leiligheter gi deg den perfekte base for ditt opphold i Rosendal.

Reserver din leilighet i dag og se frem til et avslappende opphold og en minneverdig opplevelse i den vakre naturen i Rosendal. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til våre leiligheter og gi deg et behagelig og hyggelig opphold.

Våre hytter

No items found.

Våre rom

No items found.

Våre hytter

No items found.