Hytteutleie i idylliske Hardanger

Hytteutleie i idylliske Hardanger

Lengter du etter en magisk ferie med idylliske omgivelser?

Da er hytteutleie i Hardangerfjorden det perfekte alternativet for deg. I Rosendal Hyttetun tilbyr vi hytteutleie til deg og dine for en god pris. Vi er et lite hyttetun med nydelig beliggenhet ved Hardangerfjorden, ca. 3 km nord for Rosendal. Vi har flere hytter og leiligheter til utleie, med høyt oppgraderte hvitevarer og flotte rom – velg hytteutleie på Rosendal og på idylliske Kroka.

Når du benytter deg av vår hytteutleie vil du få tilgang til fasiliteter som bad, kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel, i tillegg til både TV og Internett. Foruten om de idylliske omgivelsene er komforten viktig når du besøker oss i Rosendal Hyttetun.

Hytteutleie med tradisjoner, god mat og morsomme aktiviteter- bare et steinkast unna

Hardanger er et område fullt med tradisjon, god mat og morsomme aktiviteter å finne på. Her kan du blant annet leie båter og fiskeutstyr, bade i fjord- eller fjellvann, gå på ski i Folgefonnsenteret, besøke Baroniet, og mye mer! Hardanger er også kjent for deilig mat og drikke. Her kan du for eksempel smake på den berømte ferske eplesideren fra Hardangers søteste epler.

Vi garanterer for langt mer enn bare idyllisk hytteutleie!

Kvalitetsrik kvalitetstid

Er du ute etter en tradisjonsrik, magisk opplevelse, er hytteutleie i Rosendal Hyttetun det perfekte valget for deg. Ta med familie, venner eller kollegaer på en opplevelse de aldri kommer til å glemme.

Området har en rekke eventyr å by på. Vi har en enorm lokalkunnskap og som vi setter pris på å dele med våre besøkende som ønsker å oppleve noe unikt og autentisk. Ikke vær redd for å spørre når du kommer på besøk!

Har du noen spørsmål angående hytteutleie hos oss, er det bare å kontakte oss. Vi vil gjerne hjelpe deg få all informasjon du trenger om hytteutleie her i Hardanger.