Hytter midt i smørøyet av Hardanger

Hytter midt i smørøyet av Hardanger

Hytter Hardanger

Ser du etter hytter i Hardanger? Vi har flotte hytter tilgjengelig for familietur, vennetur, firmatur eller hvem nå enn det er du vil ta med deg på tur! Les hvorfor å leie hytte i Hardanger er en super ide her!

Hytter med masse å by på i flotte Hardanger

Folk verden rundt forbinder Hardanger med sine dramatiske landskaper med fjell, breer, fosser og fjorder. Opp gjennom årene har området blitt besøkt av turister og kjente kunstnere som ønsker å oppleve et uvurderlig stykke av naturen i Norge.

Naturen og landskapet som omkranser Hardanger har i alle år skapt mange spennende fritidsaktiviteter – for både store og små.

I Hardanger dyrkes det fortsatt et stort volum av epler, pærer, plommer og moreller. 40 % av norsk frukt kommer fremdeles fra dette området.

Hvorfor leie en hytte i Hardanger?

Hvis det er en ting oss nordmenn er glade i, ved siden av natur og flott landskap, så er det hytter. Helst ligger de i fine omgivelser, med mulighet for å gi seg ut på morsomme og givende aktiviteter. Vi mennesker er ment for å være i kontakt med naturen, og derfor er det ikke rart at vi, i dagens travle hverdag, setter pris på å puste inn frisk fjelluft mens vi beundrer vår idylliske natur.

Å bo i en hytte blir som en liten escape from reality. For mange er det en deilig pause i et miljø som virkelig lar dem puste ut. Planlegger du tur til Hardanger, kan opphold på en hytte fort gjøre turen enda bedre! Med ett kan du kombinere ordentlig avslapning med alle aktivitetene som er tilgjengelig i nærområdet.

I Rosendal Hyttetun tilbyr vi flere flotte hytter til utleie, midt i smørøyet av idylliske Hardanger. Her kan du virkelig la sjelen din hvile.

Aldri et kjedelig øyeblikk på våre hytter i Hardanger‍

La oss nå si at du har booket en flott hytte i Hardanger. Da er opphold tatt hånd om, next up er hvordan du skal utnytte tiden i Hardanger best mulig. Kanskje får du lyst til å gjøre noe actionfylt den ene dagen og noe mer avslappende den neste. Uansett hva du vil er vi sikre på at du vil finne mer enn nok alternativer for deg og ditt reisefølge.

Når du besøker våre hytter, kan du blant annet bade i Hardangerfjorden, fiske din egen middag, stå på ski i Folgefonnsenteret eller bare slappe av med en god bok på hytta. I Hardanger er det endeløse muligheter for å utnytte den vakre naturen som omringer våre hytter. Skap gode minner med familie, venner eller kollegaer i lekre omgivelser. Vi kan garantere at våre hytter vil være et harmonisk sted for både voksne og barn.

Som gjest kan du lene deg på vår lokalkunnskap, og best av alt – vi liker å dele våre sikre vinnere med våre hyttegjester.

Hytter med alle fasiliteter

Selv om vi ønsker full avslapping og berikende naturopplevelser har vi forståelse for at du ønsker å være i nærheten av hverdagslige fasiliteter. Når du bor på våre hytter i Hardanger vil du ha tilgang til bad, kjøkken, vaskerom, TV og Internett. På den måten har du all komfort du trenger mens du hviler mellom opplevelsene vi kan by på.

Ved siden av alle nødvendige fasiliteter på våre hytter finner du en rekke gode spisesteder med lokale matretter med kortreiste råvarer og som garantert vil falle i smak og som sent vil glemmes.

Har du noen spørsmål angående våre hytter, er det bare å kontakte oss på e-post eller telefon. Vi vil gjerne hjelpe deg og dine få en magisk opplevelse her i Hardanger.