En uforglemmelig overnatting

En uforglemmelig overnatting

Er du på utkikk etter en uforglemmelig overnatting et sted utenfor ditt eget hjem? Ta turen til Hardanger for en overnatting du aldri kommer til å glemme. I Rosendal Hyttetun tilbyr vi en overnatting i kontakt med norsk tradisjon, kultur og natur. Her kan du puste inn den friske luften og beundre den idylliske fjorden, alt mens du oppholder deg på våre lekre hytter.

Vi er et lite hyttetun med nydelig beliggenhet ved Hardangerfjorden, ca. 3 km nord for Rosendal. Vi har flere hytter og leiligheter til utleie for overnatting, med høyt oppgraderte hvitevarer og flotte rom. Hos oss i Rosendal Hyttetun vil du finne overnatting som passer for nettopp deg og reisefølget.

Reiser du med campingvogn eller bobil til Hardanger?

Det er flere alternativer for overnatting i Hardanger hos oss. Blant annet har vi sju faste campingvognplasser her i Rosendal. I tillegg er det er noen ledige plasser for døgnleie til campingvogn og bobil. Disse plassene er også tilgjengelige for telt.

Hvorfor overnatte i Hardanger?

Hardanger har blitt et populært reisemål for overnatting, ikke så rart når området kan by på vakre naturbilder, haugevis med kultur og drøssevis med varierte aktiviteter.

Overnatting hos oss er en overnatting der du kan få hvile ut, samtidig som du kan finne på morsomme aktiviteter i dine våkne timer.

Overnatting i Hardanger passer like godt om sommeren som om vinteren. Her kan du blant annet leie båter og fiskeutstyr, bade i fjord-eller fjellvann, gå på ski i Folgefonnsenteret, besøke Baroniet, og mye mer!

På vinteren er det også flere flotte turer tilgjengelig, deriblant breturer, kajakk i breer og skigåing. Du har kanskje hørt om den berømte Trolltunga? Også på vinteren er det mulig å komme seg til toppen, da på en guidet trugetur!

Uavhengig av hvilken årstid du reiser på kan du avslutte dagen med nydelig og lokal eplesider, før du tar kvelden i en komfortabel seng. Hos oss vil du bli bedre kjent med både naturen og stolte tradisjoner på Hardanger. Vi kan by på aktiviteter som passer for alle og enhver.

Overnatting hos oss er en overnatting for alle‍

Vi garanterer at en overnatting hos oss er en overnatting for alle. Ta med familie, venner eller kollegaer på en overnatting alle kommer til å sette pris på. Den idylliske naturen som befinner seg i Hardanger er nemlig ikke til å ta for gitt. Her kan vi med hånden på hjertet si at du vil føle på en harmoni man bare opplever i kontakt med natur.

En overnatting i Hardanger lar deg legge opp et program for flere dager. F. eks kan du kjøre et cruise den ene dagen, dra på fjelltur en annen, cidersmaking, kajakktur – lista er lang! Nettopp derfor er det perfekt med overnatting i Hardanger så du rekker å oppleve masse forskjellig!

Bli kjent med våre stolte mattradisjoner

Som overnattingsgjest hos oss er du alltid i nærheten av utsøkte smaksperler du knapt har smakt tidligere. Vår beliggenhet er i nærheten av både anerkjente restauranter og gårder. Med våre mattradisjoner vil du finne mange nye favoritter.

Overnatting med alle fasiliteter

Selv om vi tilbyr overnatting midt i smørøyet av naturen, er du alltid i nærheten av alle fasiliteter du har i hverdagen. Når du velger å overnatte på våre hytter har du tilgang til kjøkken, bad, vaskerom, TV og Internett. Du skal kunne nyte komforten mens du hviler mellom naturopplevelsene hos oss i Rosendal Hyttetun.

Har du noen spørsmål angående overnatting hos oss, er det bare å kontakte oss på e-post eller telefon. Vi vil gjerne hjelpe deg og dine få en magisk opplevelse her i Hardanger.

Dersom du har konkrete ønsker for ditt opphold og overnatting hos oss i Rosendal Hyttetun er du hjertelig velkommen til å forhøre deg med oss. Vi gjør vårt ytterste for å tilrettelegge best mulig for våre gjester.

Bestill overnatting i Hardanger hos oss!