Camping ved Hardangerfjorden

Camping ved Hardangerfjorden

Lyst til å ta med campingvogna på tur? Hardanger er et perfekt sted for camping, med masse muligheter for turer, aktiviteter, flotte naturlandskaper og mer. 

På vår campingplass ved Hardangerfjorden har vi sju faste campingvognplasser. I tillegg har vi noen plasser tilgjengelig for døgnleie, inklusiv strøm ligger dette på 300 kr. På campingplassen har du også toalett og dusj tilgjengelig i et separat bygg. 

Et hyggelig sted å campe ved Hardangerfjorden

Livet på en campingplass er gjerne ganske sosialt med mange reiseglade mennesker som synes det er godt å være på plass i naturen. Tar du turen til Hardanger kan du være ganske trygg på at du har noen ivrige turentusiaster rundt deg. Vi opplever stadig at gjestene på campingen deler fra sine ekskursjoner, gir hverandre tips og gledelig inviterer til hyggelige samlinger utover kveldene.

Hva finnes i nærheten av campingplassen?

Fra campingplassen ved hardangerfjorden har du et hav med muligheter for å fylle de våkne timene. Blant annet kan du padle kajakk, dra på fjellturer, smake på cider fra de berømte frukttrærne her i Hardanger, fiske og besøke museer.

Til tross for at mange kanskje kommer for nye naturopplevelser er det heller ikke lange veien til sentrum hvor du finner kjøpesentre og alt du trenger i hverdagen ellers. Med andre ord kan du få full pakke med camping i Hardanger.

Fra campingplassen er det også muligheter for leie av båt. Har du båtlappen er det bare å cruise ut på vannet eller ta med fiskestanga å finne det perfekte stedet for litt fisking.

Flere flotte severdigheter

200 m bortenfor campingplassen finner du en badestrand. Andre severdigheter i nærheten inkluderer folgefonnsenteret, baroniet, Steinparken, skisenter samt et fjordcruise over til Bergen.

Spisemuligheter i nærheten av vår camping ved Hardangerfjorden

Rett ved vår camping i Hardanger finner du også flere gode steder å få seg en matbit. Blant annet kan du nyte noen gode retter på fjordhotellet, turisthotellet, Elins matgleder, Snikkeriet, Spiskammerset.