Hytteutleie i idylliske Hardanger

Lengter du etter en magisk ferie med idylliske omgivelser?

Da er hytteutleie i Hardangerfjorden det perfekte alternativet for deg. I Rosendal Hyttetun tilbyr vi hytteutleie til deg og dine for en god pris. Vi er et lite hyttetun med nydelig beliggenhet ved Hardangerfjorden, ca. 3 km nord for Rosendal. Vi har flere hytter og leiligheter til utleie, med høyt oppgraderte hvitevarer og flotte rom – velg hytteutleie på Rosendal og på idylliske Kroka.

Når du benytter deg av vår hytteutleie vil du få tilgang til fasiliteter som bad, kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel, i tillegg til både TV og Internett. Foruten om de idylliske omgivelsene er komforten viktig når du besøker oss i Rosendal Hyttetun.

Hytteutleie med tradisjoner, god mat og morsomme aktiviteter- bare et steinkast unna

Hardanger er et område fullt med tradisjon, god mat og morsomme aktiviteter å finne på. Her kan du blant annet leie båter og fiskeutstyr, bade i fjord- eller fjellvann, gå på ski i Folgefonnsenteret, besøke Baroniet, og mye mer! Hardanger er også kjent for deilig mat og drikke. Her kan du for eksempel smake på den berømte ferske eplesideren fra Hardangers søteste epler.

Vi garanterer for langt mer enn bare idyllisk hytteutleie!

Kvalitetsrik kvalitetstid

Er du ute etter en tradisjonsrik, magisk opplevelse, er hytteutleie i Rosendal Hyttetun det perfekte valget for deg. Ta med familie, venner eller kollegaer på en opplevelse de aldri kommer til å glemme.

Området har en rekke eventyr å by på. Vi har en enorm lokalkunnskap og som vi setter pris på å dele med våre besøkende som ønsker å oppleve noe unikt og autentisk. Ikke vær redd for å spørre når du kommer på besøk!

Har du noen spørsmål angående hytteutleie hos oss, er det bare å kontakte oss. Vi vil gjerne hjelpe deg få all informasjon du trenger om hytteutleie her i Hardanger.

Hytter i Rosendal

Fjordhytte 10

Moderne leilighet på bakkeplan, med plass for inntil 4 personer.

Hytte 7

Liten hytte på 33m2 med to soverom for inntil 5 personer.

Hytte 8

Liten campinghytte for inntil to personer.

Hytte 9

Liten campinghytte for inntil to personer. Spisebord, kjøkkenkrok og toalett.

Fjordhytte 14

Flott leilighet med tre soverom og sovesofa i loftstue. Bygget i 2021

Fjordhytte 15

Flott leilighet med tre soverom og sovesofa i loftstue. Bygget i 2021

Fjordhytte 25

Flott leilighet med tre soverom og sovesofa i loftstue. Bygget i 2021

Leilighet 7 Rosendal

Studioleilighet med plass for inntil to personer i 2 etasje.
Flere hytter i Rosendal

Hytter på Kroka

Fjordhytte 9

Fem soverom med plass til inntil 8 personer. Komplett kjøkken, bad med dusj, TV og breiband, stor terrasse med nydelig utsikt, vaskemaskin og tørketrommel, peis i stue.

Fjordhytte 21

Et soverom og sovesofa i stuen med plass til inntil 4 personer. Komplett kjøkken, bad med dusj, TV og breiband, flott terrasse med nydelig utsikt, vaskemaskin og tørketrommel. OBS: I 2023 er det veiarbeid i området og det må påregnes noe støy.
Flere hytter i Kroka
Designed by Horn Media 2018