Hytter midt i smørøyet av Hardanger

Hvis det er en ting oss nordmenn er glade i, er det hytter. Helst ligger de i fine omgivelser, med mulighet for å gi seg ut på morsomme og givende aktiviteter. Vi mennesker er ment for å være i kontakt med naturen, og derfor er det ikke rart at vi, i dagens travle hverdag, setter pris på å puste inn frisk fjelluft mens vi beundrer vår idylliske natur.

I Rosendal Hyttetun tilbyr vi flere flotte hytter til utleie, midt i smørøyet av idylliske Hardanger. Her kan du virkelig la sjelen din hvile.

Aldri et kjedelig øyeblikk på våre hytter

Når du besøker våre hytter, kan du blant annet bade i Hardangerfjorden, fiske din egen middag, stå på ski i Folgefonnsenteret eller bare slappe av med en god bok på hytta. I Hardanger er det endeløse muligheter for å utnytte den vakre naturen som omringer våre hytter. Skap gode minner med familie, venner eller kollegaer i lekre omgivelser. Vi kan garantere at våre hytter vil være et harmonisk sted for både voksne og barn.

Som gjest kan du lene deg på vår lokalkunnskap, og best av alt – vi liker å dele vår sikre vinnere med våre hyttegjester.

Hytter med alle fasiliteter

Selv om vi ønsker full avslapping og berikende naturopplevelser har vi forståelse for at du ønsker å være i nærheten av hverdagslige fasiliteter. Når du bor på våre hytter vil du ha tilgang til bad, kjøkken, vaskerom, TV og Internett. På den måten har du all komfort du trenger mens du hviler mellom opplevelsene vi kan by på.

Ved siden av alle nødvendige fasiliteter på våre hytter finner du en rekke gode spisesteder med lokale matretter med kortreiste råvarer og som garantert vil falle i smak og som sent vil glemmes.

Har du noen spørsmål angående våre hytter, er det bare å kontakte oss på e-post eller telefon. Vi vil gjerne hjelpe deg og dine få en magisk opplevelse her i Hardanger.

Designed by Horn Media 2018