Hytter midt i smørøyet av Hardanger

Hvis det er en ting oss nordmenn er glade i, er det hytter. Helst ligger de i fine omgivelser, med mulighet for å gi seg ut på morsomme og givende aktiviteter. Vi mennesker er ment for å være i kontakt med naturen, og derfor er det ikke rart at vi, i dagens travle hverdag, setter pris på å puste inn frisk fjelluft mens vi beundrer vår idylliske natur.

I Rosendal Hyttetun tilbyr vi flere flotte hytter til utleie, midt i smørøyet av idylliske Hardanger. Her kan du virkelig la sjelen din hvile.

Aldri et kjedelig øyeblikk

Når du besøker våre hytter, kan du blant annet bade i Hardangerfjorden, fiske din egen middag, stå på ski i Folgefonnsenteret eller bare slappe av med en god bok på hytta. I Hardanger er det endeløse muligheter for å utnytte den vakre naturen som omringer våre hytter. Skap gode minner med familie, venner eller kollegaer i lekre omgivelser. Vi kan garantere at våre hytter vil være et harmonisk sted for både voksne og barn.

Har du noen spørsmål angående våre hytter, er det bare å kontakte oss på e-post eller telefon. Vi vil gjerne hjelpe deg og dine få en magisk opplevelse her i Hardanger.

Designed by Horn Media 2018