En uforglemmelig overnatting

Er du på utkikk etter en uforglemmelig overnatting et sted utenfor dit eget hjem? Ta turen til Hardanger for en overnatting du aldri kommer til å glemme. I Rosendal Hyttetun tilbyr vi en overnatting i kontakt med norsk tradisjon, kultur og natur. Her kan du puste inn den friske luften og beundre den idylliske fjorden, alt mens du oppholder deg på våre lekre hytter.

Vi er et lite hyttetun med nydelig beliggenhet ved Hardangerfjorden, ca. 3 km nord for Rosendal. Vi har flere hytter og leiligheter til utleie for overnatting, med høyt oppgraderte hvitevarer og flotte rom.

Slapp av med morsomme aktiviteter

Overnatting hos oss er en overnatting der du kan få hvile ut, samtidig som du kan finne på morsomme aktiviteter i dine våkne timer. Her kan du blant annet leie båter og fiskeutstyr, bade i fjord-eller fjellvann, gå på ski i Folgefonnsenteret, besøke Baroniet, og mye mer! Avslutt dagen med nydelig og lokal eplesider, før du tar kvelden i en komfortabel seng.

Overnatting hos oss er en overnatting for alle

Vi garanterer at en overnatting hos oss er en overnatting for alle. Ta med familie, venner eller kollegaer på en overnatting alle kommer til å sette pris på. Den idylliske naturen som befinner seg i Hardanger er nemlig ikke til å ta for gitt. Her kan vi med hånden på hjertet si at du vil føle på en harmoni man bare opplever i kontakt med natur.

Overnatting med alle fasiliteter

Selv om vi tilbyr overnatting midt i smørøyet av naturen, er du alltid i nærheten av alle fasiliteter du har i hverdagen. Når du velger å overnatte på våre hytter har du tilgang til kjøkken, bad, vaskerom, TV og Internett. Du skal kunne nyte komforten mens du hviler mellom naturopplevelsene hos oss i Rosendal Hyttetun.

Har du noen spørsmål angående overnatting hos oss, er det bare å kontakte oss på e-post eller telefon. Vi vil gjerne hjelpe deg og dine få en magisk opplevelse her i Hardanger.

Designed by Horn Media 2018