Hytter


Fullt utstyrte og vinterisolerte hytter. Solrike terasser med utsikt over Hardangerfjorden og muligheter for grilling. 

 

Stor leilighet: Komplett leilighet med tre soverom. Plass til totalt 8 personer. To små bad med dusj. Komplett kjøkken med oppvaskmaskin. Vaskemaskin og tørketrommel. TV med ca 20 kanaler og breiband.

 

Hyttenaust: Komplett hytte med to soverom. Plass til 4 personer. Bad med dusj. Komplett kjøkken med oppvaskmaskin. Vaskemaskin og tørketrommel. Tv med ca 20 kanaler og breiband.

 
Leiligheter: Har 4 stk 33m2 leiligheter for inntil 5 personer. 1 soverom med 3 soveplasser, to sengeplasser (sovesofa) i stuen. Bad med dusj. Komplett kjøkken med oppvaskmaskin. TV med ca 20 kanaler og breiband. Mulighet for vaskemaskin og tørketrommel i fellesrom.

 

Hytte: Enkel hytte med to soverom og begrenset sjøutsikt. Inntil 5 personer. Bad med dusj. Komplett kjøkken med oppvaskmaskin. TV med ca 20 kanaler og breiband. Mulighet for vaskemaskin og tørketrommel i fellesrom.


Hytte: Har 2 stk enkle campinghytter. Ett rom med enkelt utstyrt kjøkken pluss toalettrom. TV med ca 20 kanaler og breiband. Mulighet for vaskemaskin og tørketrommel i fellesrom.


                                  


 
Bunntekst
Designet og utviklet av Keyteq AS©2005